Ekosysteemityö

TechArt- hankkeen työpaketti TechArt City pyrkii rakentamaan kansallisen ja kansainvälisen verkoston, jossa kaupungit ja alueet, teknologiayritykset, TKI -organisaatiot, luovat ja kulttuurialat sekä taiteen ammattilaiset kohtaavat ja jakavat tietoa. Keskeisenä teemana on ekosysteemiajattelu; Miten kaupungit voivat kehittää alustan, joka synnyttää teknologiaa ja kulttuuria yhdistävää toimeliaisuutta

Hankkeessa ekosysteemin tavoitteita toteutetaan seuraavilla toimenpiteillä:

  • käynnistetään kansainvälinen osaajien verkosto
  • kartoitetaan Euroopasta ja maailmalta parhaat teknologiaa ja taidetta yhdistävät vuorovaikutteiset sisällöt ja tilakonseptit
  • selvitetään millaista osaamipääomaa tarvitaan ekosysteemin luomiseksi
  • selvitetään millaisella organisaatiorakenteella ekosysteemiä voidaan kehittää
  • selvitetään tilojen varustelun osalta valmiudet ja kaupunkikuvalliset vaatimukset (minkälaista teknologiaa voidaan sijoittaa julkisille paikoille ml. turvallisuusnäkökulma, valo- ja äänisaaste)
  • webinaarit, seminaarit, asiantuntijavierailut

Mitä tämä ekosysteemityö voi tarjota juuri sinulle?

Kutsumme sinut osallistumaan tapahtumiimme, tiedotamme sinulle uusista mahdollisuuksista taiteilijoille sekä yrityksille ja organisaatioille, joita teknologian ja taiteen yhdistävät projektit, sisällöt ja yhteistyö kiinnostavat.

Tervetuloa TechArt- tapahtumiin.

Seuraava TechArt seminaari pidetään 22.4.2022, paikkana Lapland Hotel Oulu. Seminaarin teema : Hybridise your Festival & Residence? Seminaari on englanninkielinen.

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan: https://www.eventbrite.com/e/techart-webinar-hybridize-your-festival-tickets-168799924117
 

TechArt- hanke on vuoden 2022 aikana mukana seuraavissa tapahtumissa.

 2.-4.6.2022 Ecsite Conference, Heilbronn
7.-11.9.2022 Ars Electronica Festival, Linz
18.-20.11.2022. LUMO valofestivaali, Oulu

TechArt Matchmaking tapahtumat järjestetään syksyllä myös Tallinnassa and Helsingissä. Liittymällä TechArt- uutiskirjeen tilaajaksi saat tietoa tulevista tapahtumista.

TechArt- ekoysteemikysely

Pääset vastaamaan TechArt- kyselyyn ohesta:

https://survey.alchemer.com/s3/6771043/Oulu-Tech-Art-Stakeholder-Survey

Miten käytämme kerättyä tietoa
Vastaukset käsitellään ja niistä tehdään yhteenveto vain koostetussa muodossa. GDPR-asetusten mukaisesti säilytämme vastauksesi vain edellä mainittuun tarkoitukseen ja vain projektin loppuun asti. Sinulla on halutessasi oikeus tarkastella, muokata tai poistaa omia tietojasi milloin tahansa. Mikäli tähän liittyen on lisäkysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Tervetuloa osaksi TechArt ekosysteemityötä ja mukaan kulttuuri-ilmastonmuutokseen.

fiSuomi