TechArt Matchmaking tilaisuus 16.10.2021 Oulun taidemuseolla Supernatural klubin yhteydessä.

TechArt -hanke järjestää matchmaking tilaisuuksia, joihin kutsutaan mukaan taiteen, kulttuurin, tutkimuksen ja teknologia-alan toimijoita. Tarkoituksena on tutustua, oppia toistemme tekemisistä ja keskustella mitä yhteistyötä eri toimijat voivat jatkossa toteuttaa. Ensimmäisessä TechArt – matchmaking tilaisuudessa toimijat kertoivat koronapandemia- ajan kuulumisia omalta toimialaltaan.

Tilaisuudessa TechArt-hanke kertoi vuoden 2021 aikana toteutetuista piloteista, webinaarista ja tulevista tapahtumista, sekä vuoden 2022 aikana toteutettavasta suuremmasta pilotista.
Tilaisuudessa oli tarjolla kondiittorimestari Sampo Kotajärven luoma Supernatural-leivos kahvitarjoiluineen. Sampo Kotajärvi oli paikalla kertomassa leivoksen syntytarinan. Oulun museo- ja tiedekeskus Luupin yleisötyöjohtaja Anna-Riikka Hirvonen kertoi Supernatural-näyttelyn taustoista.

TechArt-hankkeen tarkoituksena on selvittää, rakentaa ja pilotoida teknologiaa ja kulttuuria yhdistävää ekosysteemiä, jossa teknologiayritykset, taide- ja kulttuurialojen toimijat, kunnat ja eri sidosryhmät teknologian kentältä tuovat alojen toimijoita ja sisältöjä yhteen alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

fiSuomi