TechArt – Matchmaking Business Asemalla 18.11.2021

Tilaisuudessa TechArt -hanke tarjoilee mielenkiintoisia teknologian, tutkimuksen, luovien alojen kuin taiteen maistiaisia. Lisäksi kuulet mitä TechArt- hankkeessa on toteutunut vuoden 2021 aikana, sekä pääset osallistumaan ja ideoimaan vuoden 2022 aikana toteutettavaa suurempaa pilottia.


Oulun yliopiston professori Juha Häkkinen esittelee LTA- droonien ja muiden innovatiivisten huipputeknologian tutkimuskohteiden mahdollisuuksia äänen, valon, ja eri sisältöjen kuin tulevaisuuden tietoliikenneratkaisuiden (6G) saralla. Petri Sirviö BusinessOulusta avaa luovien alojen kuulumisia mm. elokuva-alan tuotantotukien ja muiden ajankohtaisten kuulumisten myötä. Matti Tikanmäki, Probot Oy:n toimitusjohtaja, alustaa omalla esityksellään robotiikan ja automaation näkymiä ja taiteen mahdollisuuksia ja tulevaisuuden suunnitelmia.


Tilaisuuden aikana klo 17 alkaen vierailla on mahdollisuus seurata Comic Strip World Championships 2021- palkintojenjakogaalan livelähetystä, joka on talkshow – muotoon käsikirjoitettu uudenlainen tapahtumakonsepti. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Oulun Sarjakuvakeskuksen, Ilmakitaransoiton
MM-kisojen ja Pohjoinen Kulttuurivirta kanssa.


Matchmaking tilaisuudessa on kutsuvieraille tarjolla pientä naposteltavaa sekä kahvia ja glögiä. Tarjoiluiden vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 10.11.2021 klo 16 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi mahdollisimman nopeasti.


TechArt-hankkeen tarkoituksena on selvittää, rakentaa ja pilotoida teknologiaa ja kulttuuria yhdistävää ekosysteemiä, jossa teknologiayritykset, taide- ja kulttuurialojen toimijat, kunnat ja eri sidosryhmät teknologian kentältä tuovat alojen toimijoita ja sisältöjä yhteen alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

fiSuomi