5. Joulukuuta

Ilmaisun- ja sananvapauden sanansaattaja ja esitaistelija sekä supersankaripainija Black Peider on iisalmelaisen sarjakuvataiteilija Petteri Tikkasen alter ego.

TechArt-hanke esittelee Air Guitar Party at Home tuotteen. Hankkeen pilotoinnin jälkeen Airnest Productions on kehittänyt uuden, virtuaalisen Air Guitar Party at Home-kulttuuripalvelutuotteen https://www.semilive.fi/fi/lahetykset-ja-liput/air-guitar-party-at-home/ 

Air Guitar Party at Home on uudenlainen elämys ja hyvänmielen aktiviteetti, jossa osallistujat pääsevät käyttämään luovuuttaan sekä oppivat soittamaan ilmakitaraa maailmanluokan ilmakitaristien opastuksella.

Ilmakitaransoiton syövereihin johdattavat maailmanmestarit Eric Mean Melin Melin, Justin Nordic Thunder Howard ja Matt Airistotle Burns Yhdysvalloista, Aline The Devil’s Niece Westphal Saksasta, sekä TalentSuomi-ohjelmastakin tuttu oululainen Aapo Rautio. Ilmakitaraliikkeiden opettelun lisäksi osallistujat voivat luoda omat ilmakitarahahmonsa sekä halutessaan järjestää kisat oman porukan kesken.

Air Guitar Party at Home sopii ohjelmaksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin ystäväporukoille ja perheille, opiskelijatapahtumiin ja työpaikan virkistyspäiviin. Tuote on suunnattu ensisijaisesti aikuisille, mutta soveltuu myös yli 10-vuotiaille.

Tuotteen kehittämistyötä on ollut tukemassa BusinessFinland sekä TechArt-hanke. Hankkeessa oli mukana lisäksi oululainen Playsign Oy.

#MakeAirNotWar
www.airguitarworldchampionships.com

Katso Air Guitar Party at Home tuotteen traileri ja heittäydy mukaan.