11. Joulukuuta

Avi Heikkinen ja Juha-Matti Kinnunen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

TechArt- hanke esittelee Oulu2026 ohjelmakokonaisuuden Arctic Food Labin, joka vie pohjoisen makuja ja elämyksiä maailmalle

Tule moikkaan toimijoita Oulun Tiernatorille 10.-12.12.

Pohjoisen Suomen lyhyt mutta intensiivinen kesä kypsyttää paikallisen keittiömme raaka-aineet. Arctic Food Lab on Euroopan kulttuuripääkaupunki, Oulu2026, ohjelmakokonaisuus, joka tuo esiin alueen pohjoisen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta. Tavoitteena on tarjota paikallisille ja kansainvälisille vieraille Arctic Food Lab -elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla.

Arctic Food Lab kokoaa yhteen Oulun seudun gastronomian ja ruokakulttuurin toimijoita ja luo mielikuvia puhtaasta arktisesta luonnosta ja siellä kasvaneista raaka-aineista, jotka jalostetaan paikallisella osaamisella korkeatasoisiksi tuotteiksi ja palveluiksi. 

Arctic Food Lab toimintaan pääsee mukaan kaikki alueen ruokatoimijat tuottajista ravintoloitsijoihin. Tarkemmat kriteerit löytyvät verkkosivuilta: www.arcticfoodlab.fi